Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Beneficiile pliculetelor folosite de ceai verde

Cu toții suntem conștienți de beneficiile ceaiului verde, dar gândiți-vă de două ori înainte să aruncați pliculețele rămase. Aceste pliculețe micuțe de ceai verde, pot face minuni pielii dumneavoatra. Haideți să descoperim împreună toate aceste lucruri.

Nu mai aruncați pliculețele de acum inainte. Așteptați ca ele să se răcească, apoi plasați-le pe ochii dumneavoastră. Poate că nu știați, dar ceaiul verde conține tanin, iar acesta este foarte bun pentru piele. Pliculețele (folosite) reci de ceai verde vă vor reduce umflăturile din jurul ochilor și vor face ca pielea dumneavoastră să arate mai bine.

Din moment ce ajuta la subțierea pielii, de ce să nu vă spălați pe față cu o asemenea licoare magică. Amestecați ceai verde cu zahăr granulat și cu apă, apoi realizați un lichid cu care să vă spălați pe față. Dacă nu doriți să faceți asta acum, puteți să puneți în frigider lichidul, la păstrat, și să îl aplicați atunci cand doriți și aveți timp.

Dacă mai sus am vorbit despre un lichid cu care puteți să vă spălați pe față, acum vom vorbi acum despre o mască facială specială care va face minuni. Iată cum trebuie sa procedați - amestecați bicarbonat de sodiu, ceai verde și putină miere până se creeaza o pastă specială. Mierea ajută in aceeași cantitate ca ceaiul verde, iar bicarbonatul de sodiu este un exfoliator și detoxifiant foarte bun.

Utilitate mare chiar și pentru păr. Puneți într-o crăticioară câteva pliculețe de ceai verde, apoi lăsați apa să fiarbă pentru 10-15 minute. Lăsați acea apa peste noapte, apoi în următoarea dimineață clătițivă părul cu aceasta apă, pe care să o pastrați timp de 10 minute, înainte să vă clătiți cu apă normală. Puteți chiar să vă faceți și un masaj pe scalp dacă doriți. Acest lucru va face ca întregul proces să fie mai relaxant.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu: