Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Alearga dupa sanatatea ta

Poate că alergatul nu o fi răspunsul la toate problemele tale din viata de zi cu zi, dar cu siguranță te va ajuta să treci mult mai ușor peste ele. Alergatul este un exercițiu ce iți va face mai bine atât din punct de vedere fizic cât și mental. Iată câteva din beneficiile pe care alergatul ți le poate aduce.

Arzi multe calorii
Alergatul te va ajuta sa arzi multe calorii și să păstrezi echilibrul în lupta cu kilogramele, astfel încât să ai o greutate ideală.

Nivelul de colesterol nu o va mai lua razna
Exercițiile fizice sunt o metodă excelentă pentru a ține sub control nivelul colesterolului, tensiunea dar și nivelul zahărului din sânge.

Reduci riscul unui infarct
Alergatul va face ca inima ta să fie mai puternică iar sângele tău se va mișca mult mai bine datorită circulației oxigenului prin corp, lucruri ce vor reduce considerabl riscul unui atac de inimă.

Îți menții oasele puternice
Exercițiile fizice precum alergatul sau ridicatul greutăților vor face ca mușchii tăi să fie mai puternici iar oasele tale vor fi și ele mai puternice, lucru ce duce la reducerea riscului de apariție a osteoporozei.

Vei avea mai multa energie
Prin alergat, multă lume își menține energia la parametri normali, conservand-o și având parte de ea întreaga zi.

Îți vei crește încrederea de sine
Pentru a alerga, ai nevoie de multă motivație și disciplină. Dacă îți propui în fiecare zi să alergi un anumit numar de kilometri, vei face ca încrederea ta din viața de zi cu zi să crească considerabil.

Poți să întâlnești oameni minunați
În timp ce alergi poate vei întâlni și alți oameni care vor dori să alerge cu tine, astfel poți lega noi prietenii sau, de ce nu, să îți găsești perechea vieții tale, oricum nu o vei găsi stând tolănit pe canapea.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu: