Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

7 lucruri la care sunt buni barbatii


Știm cu toții că pe această lume sunt câteva lucruri pe care bărbații le pot face și femeile, nu. Bineînțeles, acest fapt poate fi aplicat și viceversa. Cel mai bun exemplu ar fi nașterea, pe care bărbații nu trebuie să o suporte, în schimb de-a lungul vieții au de suportat o serie de alte lucruri. În fine, haideți să nu ne pierdem în detalii și să vedem care sunt cele 7 lucruri la care bărbații sunt mereu buni.


1. Au o voce sexy de dimineață
Aceasta cu siguranță face capul listei. Bărbații au un bariton seducător atunci când se trezesc, iar voi fetelor, știți asta deja. Un lucru este cert, oamenilor în general li se îngroașă puțin vocea atunci când se trezesc, doar ca femeile nu sună atât de bine dimineața, precum bărbații.

2. Aptitudinea de a oferi îmbrățișări confortabile
Nu putem nega acest fapt, atunci când îmbrașisăm un bărbat este ca și cum am îmbrațișa un urs teddy, doar că e mai calduros... și mai uman... poate uneori chiar și mai păros. Ați observat cum lumea pare mai sigură atunci când vă aflați în brațele bărbaților? Iar ca și cum aceasta nu ar fi de ajuns, ținându-i în brațe le puteți simți parfumul care cu siguranță vă va atrage.

3. Calitatea de a vă enerva și a vă face să râdeți în același timp
Este adevărat că doar un bărbat poate face asta, e și demonstrat. Nu o data v-ați certat cu partenerul dumneavoastră iar el poate că nu vă dădea atât de multă atenție și încerca să vă împace, era enervant pentru că nu vă asculta dar era dulce pentru că încerca să vă împace, de aceea sunt bărbații buni. Sunt buni și la a vă pune întrebări retorice atunci când nașteți, precum Chiar doare atât de tare, iubito?.

4. Calitatea de a fi seducător chiar și atunci când spune ceva deplasat
Când spunem asta nu ne referim la acele replici demodate de agățat, ne referim la cei care vorbesc suav, dulce și sincer. Acei bărbați care nu vin cu ceva pregătit de acasă.

5. Capacitatea de a se hrăni ca un porc fără a se simți vinovat în această privință
Încă din adolescență băieții sunt învățați să poată înfuleca o pizza întreagă fără ca dupa aceea să spuna ca sunt plini, ce să mai vorbim de vârsta maturității. Este puțin dureros să privești un bărbat care mănâncă extraordinar de mult și nu se îngrijoreaza pentru celulita lui.

6. Talentul de a repara lucruri
Chiar dacă de multe ori o dau în bară, încearcă tot timpul să improvizeze lucruri prin casă pentru a le repara. Până una alta, casa rămâne totuși în picioare, datorită lor.

7. Se pricep la jocuri video
Acesta e un lucru cert. Chiar dacă vă enervează că partenerul dumneavoastră petrece mult timp cu jocurile video, nu trebuie să vă supărați pe el, e un lucru pe care îl fac cam toți bărbații din generația tânără. Cum doamnelor le place să își facă unghiile sau părul, așa le place domnilor să joace jocuri video.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu: