Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

5 sfaturi daca vrei sa te apuci de Yoga

Vrei să faci și tu parte din arta Yoga? Vrei să știi cum poți să fii mai relaxat, mai liniștit, dar nu știi de unde să începi? Am alcătuit pentru astăzi, cinci sfaturi pentru cei ce vor să se apuce de yoga, dar nu știu cum, și ce sa facă.

Fixează-ți o oră
Unul din cele mai importante lucruri atunci când vrei sa te apuci de yoga este să îți găsești timp liber, timp în care să te desprinzi de tot și să practici yoga. Chiar dacă practici acasă, sau la o sală, trebuie să existe o rigoare, o oră pe care să o respecți mereu. Noi îți recomandăm să practici yoga ori dimineață, la jumătate de oră după ce te-ai trezit, sau dacă nu ai timp, seara târziu. Este important să respecți acest program, astfel încât corpul tău să se obișnuiască cu el.

Alege-ți spațiul
Dacă vrei să faci yoga singur, acasă, sunt șanse să fii deranjat la un moment dat de vreun membru al familiei, sau vreun coleg de camera, iar daca nu aceștia ar fi factorii, cu siguranță va fi ori ușa ori telefonul. Alegeți un colț unde să nu fii deranjat de nimeni, și nici tu să nu încurci membrii familiei.

Ia-o încet
Dacă ești la început este important să nu te forțezi și să faci vreo întindere. La început, un timp de aproximativ 20 de minute poate să fie suficient pentru tine.

Informează-te
Dacă nu știi prea multe lucruri despre cum să practici yoga, sau în ce fel, este important să consulți un profesor care, măcar o data pe lună să te îndrume și să îți spună ce, și cum să faci. Poți opta și pentru varianta mai ieftine, adică să cauți informații pe internet sau pe vreun site cu resurse video, asta ca să nu trebuiască sa achiziționezi cine știe ce DVD-uri scumpe.

Intră-ți în stare
Yoga până la urmă este despre găsirea păcii interioare. Dacă este ceva ce te enervează va trebui să înlături acel perturbator al liniștii tale. Poți să apelezi la niște muzică soft, care să te calmeze în timp ce îți faci exercițiile.

Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu: