Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Zaharul e in spatele bolilor de inima

Cercetatorii au dat peste dovezi care indica faptul ca zaharul are un efect 
direct asupra factorilor de risc a bolilor de inima si are un impact mare asupra presiunii sangelui dar si a greutatii.

Cativa savanti au performat teste si au analizat diferite studii internationale care comparau efectele cantatitatii mari sau mici a zaharului in sange, iar in ambele cazuri, riscul de boli cardiovasculare, era mare. Acestia au lucrat cu materiale adunate din 1965 pana in 2013, comparand diete si analizand diferentele dintre carbohidratii consumati de participanti. Au analizat de asemenea si nivelul lipidelor sau a presiunii sangelui.

Ei au descoperit 37 de studii care dadeau vina bolilor cardiovasculare pe lipide, si 12 pe presiunea sangelui. Dupa aceea, au facut o medie intre acestea ca sa determine cine e principalul vinovat. Unul din doctori a declarat ca studiile precedente nu au demonstrat ca zaharul ar avea vreun efect in influentarea bolilor de inima, ci doar faptul ca o mare cantitate poate duce la diabet sau la obezitate.

Acest ultim studiu a demonstrat insa ca o cantitate foarte redusa de zahar, sau una foarte mare, duce la nasterea sau agravarea anumitor boli de inima, indiferent de varsta.
Cititi si: 7 alimente pentru o inima sanatoasa
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu: