Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Tatuajele temporare si problemele de pieleTe gandeai sa-ti faci un tatuaj ca sa iti impresionezi vreun prieten, dar iti este frica de durerea unui tatuaj adevarat? Sa nu cazi in plasa tatuajelor temporare, caci acestea pot cauza alergii serioase pielii.

Printre reactiile alergice de care vorbim se numara si eruptiile cutanate, iritatiile, eczemele, basicile sau arsurile de piele. Daca ne referim la cele permanente, acestea cauzeaza cicatrici, schimbari de piele si sensibilitate foarte crescuta la soare.

Pe langa tatuajele care functioneaza prin umezire si presare, mai exista numeroase exemplare care se bazeaza pe plante sau coloranti sintetici. Unele tatuaje temporare folosesc henna, amestecata cu coloranti de par si alte chimicale ce nu sunt aprobate de FDA. (FDA = US Food and Drug Administration / Un fel de Institut de Sanatate, Alimentatie si Medicina al Statelor Unite)

Un alt colorant ar fi si jagua, care este derivat din fructul Genipa si care nu este atat de daunator pielii, ca celelalte din aceeasi categorie. Cu toate acestea va rugam sa consultati un salon profesionist de tatuaje, daca doriti sa va faceti unul cu jagua, pentru a nu avea surprize. Tatuajele reale vin si ele cu riscuri la fel de mari, un exemplu ar fi cerneala contaminata care cauzeaza eruptii infectioase. Asadar, stati departe de tatuaje daca tineti la sanatatea pielii dumneavoastra.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu: