Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Somnul neregulat poate afecta memoria


Ai prea mult de munca si nu mai ai timp sa dormi? Trebuie sa muncesti ca sa iti platesti facturile si sa iti intretii copiii?
Noi intelegem toate aceste lucruri, dar trebuie sa respecti un anumit program de somn, daca nu vrei sa ai mai tarziu probleme de memorie.

Intr-un studiu la care au participat peste 15.000 de femei, savantii au descoperit faptul ca femeile de varsta mijlocie care au dormit mai putin de 5 ore pe noapte au avut probleme de memorie mult mai rele decat cele care au dormit in medie cam 7 ore pe noapte.

Femeile care si-au scurtat durata de somn cu pana la doua ore per noapte, au avut un scor al memoriei mult mai prost decat femeile care s-au tinut de un program strict. Participantele au fost toate asistente si au declarat ca sufera de depresie.

Daca dorim sa avem o viata mai linistita la batranete, este important sa nu pierdem prea multe nopti ale tineretii, intrucat somnul este foarte important. O medie de 7 ore de somn per noapte nu este una excelenta, dar este una suficienta, tinand cont de faptul ca traim in secolul vitezei.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu: