Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Rosul face femeile mai increzatoare


Atunci cand poarta rosu, femeile isi sporesc increderea profesionala, devin mult mai sigure pe ele.

Daca nu iti prea place sa porti rosu, dar doresti sa fii o femeie de succes, ar trebui sa te mai gandesti. Femeile care poarta culoare rosie la serviciu, au mult mai mult succes din punct de vedere profesional, datorita increderii de sine sporite pe care aceasta culoare o confera.

In urma unui studiu, doar doua din cinci femei considera ca purtarea culorii rosii le vor face sa fie mai increzatoare, in timp ce 29% si-ar fi dorit sa poarte mai mult aceasta culoare, doar ca au fost putin ezitante. De asemenea, una din zece femei chestionate, a declarat ca ar dori sa poarte rosu ca sa impresioneze la birou, in timp ce 26% au declarat ca se simt mai sigure pe ele atunci cand se dau cu ruj rosu. Aceste concluzii au fost trase in urma unui studiu efectuat pe 1000 de femei din Marea Britanie.

Cercetatorii au spus ca hainele si culorile pe care le purtam au un impact psihologic asupra modului in care ne simtim si ne purtam. Culoare rosie este asociata cu puterea si increderea, iar daca doriti sa va faceti remarcate, purtati-va rochiile si costumasele rosii.


Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu: