Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Cum sa treci peste despartiri

O despartire nu este niciodata usoara si orice om care a trecut prin asta, stie. Noi iti vom oferi astazi cateva modalitati prin care poti sa treci mai usor peste despartire

Acestea sunt dificile, indiferent daca tu esti parasita, sau tu parasesti. Candva aceasta relatie insemna mult pentru tine, iar durerea evident ca nu va trece imediat, dar trebuie sa fii puternica.

1. Fa o lista cu tot ce nu suportai
Este una din cele mai bune moduri ca sa iti iei gandul de la el. Fa o lista cu tot ce nu suportai la acesta, fa o lista lunga si citeste-o incontinuu pana incepi sa te detasezi emotional de el. Pana la urma, cel putin unuia dintre motivele de pe lista v-ati despartit. Trebuie sa iti infrunti aceste sentimente ca sa poti trece peste ele.

2. Asculta cantece de despartire
Suna putin stupid, nu?! Adica de ce sa vrei sa asculti asa ceva cand tu tocmai te-ai despartit?! Daca esti totusi atenta, vei observa ca versurile iti spun cum sa treci peste, si iti amintesc ca esti puternica.

3. Cumpara-ti haine noi
Shopping-ul te relaxeaza si functioneaza intotdeauna. Cand vei ajunge acasa si te vei uita la toate hainele noi si frumoase pe care le ai, nu vei mai fi atat de preocupata de el.

4. Fa-ti un hobby
Daca aveati impreuna o anumita activitate, ar fi ideal sa scapi de aceasta, pentru ca mereu iti va aminti de el. De ce nu incerci un hobby nou care sa iti distraga atentia si mintea de la el?

5. Fa exercitii fizice
Multe studii au aratat ca cei care fac exercitii fizice constant, reusesc sa treaca mai usor peste despartiri. Cu ocazia asta, poti sa scapi si de acele kilograme in plus pe care oricum voiai sa le dai jos.

6. Cunoaste noi oameni
Vei spune ca durerea este puternica si nu vrei sa intalnesti inca pe altcineva, dar daca vei intalni pe cineva cat mai curand, vei remarca faptul ca gandindu-te la noua persoana, te face sa uiti de cea veche.

7. Fii spirituala
In momentele grele ale vietii ne amintim sa ne intoarcem fata spre credinta, chiar si cei mai necredinciosi. De ce nu incerci sa te rogi, sau sa meditezi putin, aminteste-ti ca Cineva acolo sus are grija de tine, uneori un rau mic este necesar pentru un bine mai mare. Nu te vei mai simtii singura si abandonata.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu: