Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Cum sa scapi de punctele negre

Iata cateva sfaturi despre cum puteti sa scapati pentru totdeauna de acele puncte negre si urate, de pe fata sau corpul dumneavoastra.

Nimanui nu ii plac punctele negre, iar acestea apar cel mai des pe fata, in special in zona nasului. Punctele negre apar adesea datorita murdariei, a bacteriilor si a celulelor de piele moarte, care astupa porii pielii. Iata cateva remedii naturale, pentru acasa, care vor fi de mare ajutor in misiunea dumneavoastra de a scapa de punctele negre.

1. Spalati-va pe fata
Spalati-va des pe fata intrucat este un lucru foarte important. Cu cat pastram fata mai curata cu atat riscul aparitiei punctelor negre, scade. Nu fiti prea duri cu pielea totusi. Noi va recomandam sa va spalati cam de trei ori pe zi pe fata si aproximativ de trei ori pe saptamana sa folositi chiar si o mica periuta (aveti grija sa nu fie una prea dura cu pielea) pentru punctele negre.

2. Exfoliati-va
Folositi exfolianti blanzi, aplicati-i pe fata dumneavoastra cu multa grija, ca sa va protejati pielea din jur care nu este afectata de aceste puncte negre. Va recomandam sa folositi exfolianti cam o data pe saptamana.

3. Baie cu aburi
Este mult mai usor sa indepartati punctele negre daca aburul a actionat pe fata dumneavoastra, inainte. Recomandam baile sau dusurile cu abur, intrucat acestea va vor inmuia pielea si va fi mai usor sa indepartati punctele negre.

4. Folositi mixturi
Faceti o mixtura din lamai, miere si zahar. Cand obtineti un fel de crema, aplicati-o pe fata dumneavoastra, cu multa grija, lasand zaharul sa se topeasca pe fata dumneavoastra si sa indeparteze natural punctele negre.
Puteti de asemenea sa folositi o mixtura din ovaz, sare si ulei de masline. Recomandam pastrarea cremei pe fata timp de aproximativ 10 minute, dupa care sa o indepartati cu ajutorul apei. (temperatura calie)
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu: