Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

7 semne ale unui barbat disperat

Probabil ai auzit prietene, sau alte femei vorbind despre cum barbatii lor nu ar putea trai fara ele. Este vorba de acel tip de barbat care vrea sa fie cu tine, permanent, 24/7, mereu in spatele tau. Iata cateva semne, care iti vor arata ca esti intr-o relatie cu un barbat de acest gen, care nu iti ofera deloc spatiu.

1. Mereu vorbeste dulce
Dupa prima intalnire, acest barbat mereu te va alinta, dar mereu. Acesta este primul semn ca nu va putea trai fara tine. Daca si dupa primele cateva intalniri un barbat iti scrie mesaje non-stop despre cum se gandeste la tine mereu, care vor fi copiii vostri si ca vrea sa te vada acum, asteptandu-te eventual si cu un brat mare de flori in afara biroului tau, ei bine trebuie sa stii ca este putin cam disperat. Gandeste-te doar ca ori vrea sa se culce cu tine cat mai repede, sau ori are mare nevoie de o femeie.

2. Renunta la prietenii lui
Isi paraseste prietenii pentru tine? Asta ar trebui sa sune ca un gest frumos, cui nu ii place pana la urma un barbat care isi pune iubita pe primul plan, dar daca isi anuleaza absolut fiecare plan cu prietenii sai, trebuie sa iti pui niste semne de intrebare. Gandeste-te ca daca el renunta la tot pentru tine, in curand iti va cere acelasi lucru.

3. Fa asta, nu fa aia
Cand un barbat incepe sa iti dea ultimatumuri, atunci chiar devine obsedat de tine. A facut vreodata asta? Te pune sa faci alegeri intre el si alte lucruri la care ar dori sa renunti? Un barbat de acest gen ar trebui parasit, inainte sa ii fie facute poftele la minut.

4. Si eu vreau sa vin
Vrea sa fie cu tine atunci cand iti petreci timp cu prietenele. Dar pana la urma, parca ne place mai mult sa stam cu prietenii separat de iubit, si invers. Sunt doua lucruri putin diferite. Ai grija pentru ca daca prietenul tau se tot invita la "intrunirile fetelor" in curand va dori sa faca si el parte din gasca fetelor, neinvitat.

5. Hai sa facem asta mai repede
Deja a vorbit despre dragoste, mariaj, copii... hopa! Asta inseamna ca desi nu le-ar vrea exact in clipa asta, te va stresa sa faceti aceste lucruri cat mai repede si nu iti va da pace pana nu va obtine ce isi doreste.

6. Incontinuu
V-ati vazut de dimineata, te suna dupa amiaza sa iti spuna ca vrea sa va vedeti si deseara. Dupa care, dimineata incepe din nou. Va vedeti practic in fiecare seara... indiferent daca acest om are un serviciu, prieteni, pur si simplu vrea sa te vada in fiecare zi, chiar de mai multe ori. Va trebui sa iti tragi niste semne de intrebare si in acest sens.

7. Socializarea
Mereu iti da like la postari, poze, posteaza comentarii si stii ca intra pe internet doar ca sa te verifice pe tine. Acesta este un barbat care te are doar pe tine in minte.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu: