Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

7 lucruri pe care sa nu le discuti niciodata cu colegii

Probabil ca iti consideri multi dintre colegi, prieteni si petreci mai mult timp cu ei decat cu cei dragi.

Dar unde trebuie trasa linia si in ce punct ar trebui sa nu mai fim prieteni cu cei alaturi de care lucram si sa incepem o relatie profesionala cu acestia?


Expertul in materie de legislatie la locul de munca, J. Hor spune ca granita dintre viata profesionala si cea privata a devenit tot mai stearsa, ceea ce creaza probleme atat din punct de vedere legal, cat si profesional.

Ea a prezentat o lista de 7 subiecte, care ar trebui evitate in discutiile de la locul de munca:

1. Viata sexuala este primul subiect care ar trebui evitat, deoarece poate crea probleme legale; el spune ca definitia hartuirii sexuale este destul de mare.
2. Oamenii trebuie sa fie atenti sa nu jigneasca anumite grupuri de la locul de munca, intrucat exprimarea unor anumite pareri personale poate fi periculoasa.
3. Barfa despre alti colegi este cu siguranta un nu, deoarece sugereaza despre respectiva persoana ca nu este productiva la serviciu. In plus, barfitul despre persoane chiar si din viata privata este destul de riscant.

4. Un angajat nu ar trebui sa ii spuna niciodata angajatorului ca a ‘facut-o lata’ in weekend, deoarece poate reprezenta o lipsa de discernamant si il poate face sa se intrebe daca nu va aplica aceeasi lipsa de judecata si in timpul serviciului.
5. Daca un alt coleg sau un client se comporta nerespectuos cu cineva, persoana in cauza ar trebui sa fie foarte atenta cum raspunde, mai ales daca este nervoasa sau frustrata, deoarece ceilalti colegi pot fi enervati de atmosfera tensionata constanta.
6. Un om nu ar trebui sa spuna unui coleg despre cea mai mare greseala din viata lor, deoarece acesta poate spune si celorlalti colegi.
7. Evenimentele majore din viata cuiva pot cauza probleme daca sunt impartasite intr-un mod gresit.


Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu: