Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

6 lucruri pe care femeile le remarca imediat la un barbatPrima impresie poate sa conteze foarte mult, asa ca ar trebui sa iti cunosti punctele tari si punctele slabe, ca sa le perfectionezi. Asadar, haideti sa vedem, ce remarca femeile imediat, la un barbat?


1. Statura
Da, probabil stiati deja dar, marimea conteaza. Inaltimea si greutatea sunt primele pe care le remarca femeile. Prea mult sau prea putin inseamna ca barbatul este un produs total nesatisfacator pentru femei.

2. Aspectul si atractia
Frumusetea este ceva greu de definit, mai ales ca ea pleaca din ochii privitorului, sau a privitoarei, in cazul de fata. Atractia poate fi ceva cu care ne nastem, dar asta nu inseamna ca nu trebuie perfectionata. Conteaza mult cum iti aranjezi parul, hainele si cat de mult tii cont de igiena. Daca nu vei face un minimum de efort, va fi greu sa iti gasesti femeia visurilor.

3. Zambetul
Odata ce domnisoara a terminat cu analiza inaltimii, greutatii si asa mai departe, se va uita la zambetul tau. Capacitatea de a zambi, in special in primele minute ale intalnirii, trimite femeii un semnal de bun-venit si de prietenie.

4. Umorul
Femeile adora barbatii care le pot face sa rada, pe ele, dar si pe cei din jur. Rasul este sanatos pana la urma.

5. Increderea
Femeile sunt atrase de barbatii care au incredere in ei. Ele isi dau seama din primele minute ale intalnirii daca barbatii din fata lor sunt siguri pe ei sau nu. Ele doresc sa fii sigur pe tine ca sa stie ca pot avea incredere in tine. Nu uita insa, aroganta si mandria nu sunt acelasi lucru cu increderea.

6. Conversatia
Incercati sa fiti voi insiva, femeile urasc replicile de agatat, care oricum, sunt folosite doar ca si glume in stand-up-uri, pentru ca ele nu functioneaza niciodata. Nicio femeie nu isi va dori ca barbatul din fata ei sa taca si sa o lase doar pe ea sa vorbeasca, pana la urma are nevoie de un barbat, nu de o pisicuta. Si nu uita, cu cat o femeie te va dori mai tare, cu atat mai irezistibil vei parea in ochii ei.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu: