Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

5 tipuri de femei pe care sa le eviti


Asigura-te ca vei evita aceste tipuri de femei, daca doresti sa stai departe de necazuri.

Fosta prietena
Este mai bine sa nu va revedeti mai ales daca relatia precedenta nu a iesit prea bine. In primul rand, pentru ca ati fost incompatibili si ati avut niste probleme, lucru pentru care v-ati despartit, nu?! Aceste lucruri ar putea aparea daca ati fi din nou impreuna. In al doilea rand, stim ca este tentant sa vrei sa fii din nou cu ea, mai ales ca esti singur, si cunoscand-o, nu ar trebui sa te chinui prea mult sa o recuceresti, dar incearca totusi sa nu faci asta... intr-un final, vei fi din nou suparat si cel mai probabil o vei aduce si pe ea intr-o stare negativa.

Sora unuia din prietenii tai
Evita cat de mult poti, sa fii cu acest tip de fata. Nu numai ca iti vei distruge relatia de prietenie cu unul din prietenii tai, dar daca lucrurile nu merg cum trebuie, s-ar putea sa iti incasezi si vreo bataie, sau daca nu, sa provoci niste certuri si sa nu mai faci parte din acea gasca de prieteni. De asemenea, daca te certi cu aceasta, el nu va putea sa mai fie alaturi de tine... pana la urma sangele apa nu se face.

Femeile care aduc furtuna
Stii tu... sunt acele tipuri de femei care provoaca doar dezastre in jur si din cauza lor exista multe certuri. De asemenea, ei ii place sa gaseasca raul in orice si sa bata din gura mereu, sau sa barfeasca. Cu siguranta, te va atrage acest tip de femeie, dar e bine sa rezisti tentatiei si sa nu iei o decizie pe care sa o regreti intreaga ta viata.

Sapatoarea de bani
Stai cat mai departe de ea. Poate ca ai bani si iti permiti pentru un timp, dar de ce sa alegi o femeie materialista cand exista atat de multe femei spirituale pe lumea aceasta? Degeaba incerci tu sa o schimbi si sa ii explici ca bunurile materiale nu o vor face fericita, sau sa o trimiti pe la biserica, pentru ca oricum nu se va schimba. Nu uita ca acest tip de femeie va incerca mereu sa dea vina pe tine, ba ca lucrezi prea mult, ba ca stai prea mult pe la birou, doar ca sa te simti vinovat si sa o mai duci pe la shopping, sau, cand te-a secat de bani, sa se desparta de tine.

Fosta prietenului tau
Daca tii la prietenia dintre voi doi, te rugam sa nu te intalnesti cu fosta lui prietena. Oricum, stii bine ca vorba circula repede prin targ, mereu, iar asta nu iti va face bine nici reputatiei. De fapt, va fi destul de ciudat cand vei incerca sa vorbesti despre cat de draguta e iubita ta, pentru ca va fi ceva total opus fata de ce zicea prietenul tau cu ceva timp in urma.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu: