Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Tabletele nu sunt pentru copii

Daca ati inlocuit cartile educative pentru copii cu o tableta sau un ipad, crezand ca odrasla voastra va fi mai desteapta, va inselati amarnic.

In urma unui studiu, copiii de pana la trei ani care au jucat jocuri non-educationale pe smartphone-uri sau tablete, au obtinut scoruri mult mai proaste la testele verbale/lingvistice.

Ruth Milanaik, un medic de la Centrul Medical pentru Copii "Cohen" din New York a declarat ca jucaria ideala pe care parintii cred ca i-o pot oferi unui copil, este un telefon sau o tableta, ceea ce este gresit.

In urma studiului, 63 de familii au declarat ca detin un dispozitiv cu touch screen. Varsta medie in care un copil folosea un dispozitiv de acest fel, era 11 luni, iar dispozitivul era folosit in medie 36 minute pe zi.

60% din parinti au crezut ca aceste dispozitive le vor face copiii mai destepti/mai isteti decat sunt.
Cu toate acestea, cercetatorii nu au gasit copiii ca find mai destepti in niciun fel, in urma folosirii dispozitivelor cu touch.

Medicul recomanda sa vorbiti cu fiul/fiica dumneavoastra pentru a-i dezvolta capacitatile de comunicare si invatare. Incercati sa scoateti aceste dispozitive din viata copiilor.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu: