Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Prima parere e cea care conteaza

Este foarte extinsa premisa sociala care spune ca aparentele inseala 
si vom vedea cat de mult conteaza prima impresie in relatiile dintre oameni.

Ce poate spune prima noastra imagine
Un studiu recent, realizat de cativa psihologi, duce la concluzia ca imaginea noastra ne poate ajuta sa fim respectati mai mult, sau dimpotriva, ne va ingreuna situatia daca aceasta nu e una prea buna.
Cercetatorii au demonstrat ca imaginea de sine poate spune multe despre personalitatea unui om, astfel, cineva isi poate da seama dupa aspectul nostru cat suntem de organizati, implicati sau indiferenti.

Ce se poate stii despre o persoana la prima vedere?
 Expertii au ajuns la concluzia ca trasaturile de personalitate se pot observa de la prima intalnire si sunt de mare valoare si folosinta. Ne dam seama imediat de stilul de viata al unui om la o intalnire, in functie de imbracamintea si aspectul lui. De exemplu, suntem la un interviu, iar posibilul candidat apare cu haine sifonate, iar unghiile de la maini nu sunt taiate si ingrijite. Candidatul va fi respins deoarece nu are un aspect prezentabil, chiar daca poate el are calitati pe care o alta persoana nu le-ar avea.
In concluzie, trebuie sa avem grija cum ne prezentam in societate, sa lasam mereu o impresie buna, sa parem ingrijiti, ca niste oameni care sunt preocupati de aspectul fizic.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu: