Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Insula privata a lui Marlon Brando


Insula privata a lui Marlon Brando, Tetiaroa, se va deschide si pentru public incepand cu luna Iulie. Lantul de case construit pe insula, intitulat "The Brando" este magnific, iar inchirierea pe noapte costa undeva la 7500 de lire sterline. Resortul a fost deschis pentru a comemora zece ani de la moartea actorului din Nasul.

Resortul de lux care este considerat a fi prieten cu natura, este localizat la aproape 50 de kilometri distanta de Tahiti. Brando a venit prima data in Tetiaroa cand filma pentru Mutiny on the Bounty si a fost imediat cucerit de frumusetile insulei. Incantat teribil de aceasta insula, a reusit ca in anul 1967 sa obtina actele pe ea. Brando impreuna cu Tarita si copiii sai au trait pe Tetiaroa pentru ani buni.
Actorul era foarte dornic sa pastreze frumusetile si traditiile insulei.

In anul 1999 a facut un parteneriat cu Richard Bailey, care avea sa se ocupe de anumite parti ale insulei. Impreuna doreau sa faca un resort revolutionar aici in Tetiaroa, voiau sa faca un resort de lux pentru turisti, cercetatori, dar si pentru cei ce voiau sa se mute de tot aici.

Resortul all-inclusive detine 35 de vile de lux si are propria plaja privata, resturante, bucatarie frantuzeasca, spa, un bar acvatic, un bar pe plaja, gradina organica, biblioteca, magazine, se pot face o serie de sporturi acvatice si o gramada de alte activitati.

Hotelul va ofera de asemenea si o bucatarie de lux cu meniuri din toata lumea, unde Guy Martin este Chef-ul absolut. Insula de 4km este accesibila doar cu avionul privat sau cu barca, dar merita vizitata pentru plajele ei minunate, palmierii de cocos, pasarile exotice si viata marina abundenta.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu: