Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Fa-o sa rada, te va adora


Facand-o sa rada este una din cele mai de succes metode ca sa o impresionezi.

Femeile adora barbatii care sunt amuzanti si care au simtul umorului. Chiar daca nu toata lumea se naste cu asta, cu siguranta simtul umorului poate fi cultivat.

Doamnelor le plac barbatii care isi cunosc lungul nasului. Trebuie sa luati in calcul si faptul ca din cand in cand e nevoie sa mai faceti glume si despre dumneavoastra, nu doar despre altii. Daca va cunoasteti propriile defecte si le luati in ras, atunci veti fi vazut intr-o lumina buna. Incercati totusi sa nu intreceti limita sau puteti cadea intr-o extrema neplacuta.

Fii original. Nu incerca sa copiezi pe cineva, sau glumele cuiva anumite, nu incerca sa pregatesti anumite glume din timp pentru ca nu vor functiona si se va prinde ca nu esti spontan, iar asta nu da bine.


Poti de exemplu sa spui povesti amuzante din trecut, povesti rusinoase din familia ta, plus ca asa o ajuti si pe ea sa fie mai deschisa cu tine.

Nu uita sa ai incredere in tine. Umorul este reusit atunci cand esti relaxat si increzator. Nu toate glumele tale vor fi reusite, dar nu iti pierde speranta, nici cel mai bun comediant nu poate sa spuna mereu glume bune.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu: