Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

5 semne ca e interesat de tineAvem in acest articol, pentru tine, cinci semne care arata ca el este interesat de tine!


Iti place de el si esti curioasa daca si el te place? Sunt cateva semne care iti asigura linistea, spunandu-ti sigur daca te place sau nu. Limbajul trupului este pana la urma ca o carte deschisa, care iti spune tot ce vrei sa stii, dar trebuie sa stii cum sa il citesti. Iata cateva trasaturi comportamentale pe care le realizeaza barbatii in mod inconstient, de cele mai multe ori, mai ales cand sunt langa o femeie de care sunt atrasi.

Iti zambeste
Este unul din cele mai simple gesturi care iti confirma daca un barbat este atras sau nu de tine. Un barbat nu ii va oferi un zambet timid unei femei de care nu este atras, asa ca, zambeste-i inapoi, apropie-te si incepe o conversatie.

Nu isi poate lua ochii de la tine
Contactul vizual este unul foarte important in orice conversatie, iar daca el se uita in ochii tai atent si indelungat, inseamna ca este interesat de tine.

Flirtatul efemer
Atunci cand un barbat este interesat de o femeie, de cele mai multe ori va incerca sa flirteze intr-o maniera oarecum platonica, linistita, neinsistenta, care sa nu il dea de gol sau sa strice ceva.

Este timid si uneori roseste cand esti prin preajma
Roseste cand esti prin jurul sau, si ce? Nu orice barbat vine din pestera ca sa te agate imediat ce te vede. Poate ca este putin timid, dar cu siguranta te place, altfel de ce sa roseasca?

E numai urechi
Daca un barbat nu este interesat de tine, nu ii va pasa de ce ai de spus. Daca este, pe langa ca va depune un efort ca sa te asculte, va incerca sa afle mai multe detalii fara ca tu sa ii spui.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu: