Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Cum sa te trezesti mai usor dimineata!

Trezitul de dimineata, pentru unele persoane nu este printre cele mai usoare lucruri de facut. Este dovedit, cu toate acestea, ca persoanele matinale dau mai mult randament la serviciu, astfel, avem pentru dumneavoastra cateva sfaturi pentru a va fi mai usor trezitul de dimineata.

Culcati-va mai devreme: Vina cea mai mare pentru trezitul greu de dimineata, este statul pana tarziu in noapte. Nu veti rezolva nimic productiv daca stati prea mult noaptea pe retelele de socializare sau daca va uitati la televizor mai mult decat ar fi cazul.

Faceti o rutina: Corpul vostru iubeste rutina. De aceea de multe ori ne simtim flamanzi la o anumita ora, sau trebuie sa mergem la baie la o anumita ora din zi. La fel este si in cazul somnului. Nu ati observat ca dupa 2-3 saptamani dupa ce v-ati trezit la aceeasi ora cu alarma, puteati sa va treziti si fara sa va sune alarma? Asta se intampla cand corpul se obisnuieste cu o rutina, stie ce trebuie sa faca la anumite ore din zi sau din noapte.

Reduceti consumul de cofeina: Daca veti bea mai putina cafea sau mai putine sucuri ce contin cofeina inseamna ca noaptea nu veti mai face pe bufnitele. Incercati sa reduceti acest consum si in scurt timp veti observa schimbari semnificative.

Motivati-va: Pe langa cele mentionate mai sus, pentru a ne putea ridica din pat dimineata este nevoie si de o motivatie substantiala. Ganditi-va la una, ganditi-va ca doriti sa produceti mai multi bani in acea zi sau sau ca doriti sa impresionati pe cineva cu un cadou. Daca aveti timp, puteti sa faceti si cateva exercitii de dimineata. Acestea va vor da mult mai multa energie, iar ziua dumneavoastra va incepe intr-o cu totul alta nota.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu: