Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Cele mai neobisnuite baruri pe plaja din lume


Un bar pe plaja: unul din acele clisee care nu da gres niciodata. Mai jos va vom prezenta cateva baruri care sunt speciale datorita unicitatii lor. 

Primind nota 10 pentru ambianta, dar si pentru privelistile asupra oceanului sau a marilor, aceste baruri nu au egal.Floyd Pelican Bar

Nu pare cine stie ce dar Barul Pelican are altceva pentru care sa va atraga, in afara de aspect. Aflat in mijlocul oceanului, la 1km si ceva de Plaja Parotte, Jamaica, acest bar a fost numit dupa pelicanii ce dau tarcoale prin jur. Dupa ce a fost aproape distrus de uragan in anul 2004, Barul Pelican a fost reconstruit iar electricitatea necesara este produsa de o moara. Interiorul e decorat cu lucruri lasate de vizitatorii din toata lumea, iar clientii pot savura o bautura excelenta in timp ce se relaxeaza in apa oceanului.

Barasti Bar

Localizat in Dubai, acest bar atrage privirile multora. Terasa din lemn e ideala pentru a lenevi sau pentru a face fotografii Marii Arabiei. Barul este construit astfel incat sa iti dea o stare de relaxare ziua, iar noaptea sa te puna in miscare cu muzica live si cu un DJ care mixeaza. Exista de asemenea si o camera cu televizoare mari pentru evenimente TV importante. In meniu puteti gasi note americane, asiatice dar si meditareneene.
Barasti este unul din cele mai populare baruri ale emiratelor.

Plaja Nikki

Localizata pe faimoasa plaja din Miami, acest complex cuprinde un bar si un restaurant cu vedere spre Oceanul Atlantic. Turistii pot savura bauturile in cabane exotice, in hamace, scaune sau paturi de zi. Facand parte din lantul international al cluburilor pe plaja, a devenit foarte cunoscut datorita patronajului dar si a vedetelor care vin in acest loc. Un restaurant elegant pe timp de zi, un club de lux pe timp de noapte. Fiind atat de cunoscut, oamenii trebuie sa isi faca rezervare din timp ca sa prinda locuri.

Overwater Bar (barul deasupra apei)

Localizat in interiorul resortului din Maldive, acest bar este construit pe o laguna. Un bar de lemn ce are paturi de relaxare in jur, piscina, dar si vedere spre Oceanul Indian. Lankafushi, insula pe care este situat barul, e una din cele 1190 insule din aripeleag, iar apele-i cristale si colorate ofera o priveliste de vis tuturor turistilor ce trec pe aici. Barul serveste si mancare din fructe de mare proaspata dar si mancare locala. Resortul mai are de asemenea si vile de lux deasupra apei, unele dintre ele pot fi ajunse doar cu barca.

Baba Nest (Cuibul Baba)

Acest bar preia "scena centrala" a coastei Andaman din Tailanda, iar asta pentru ca este asezat fix in mijloc, avand o panorama de 360 de grade asupra peisajului din jur. Clientii pot sta pe terasa de lemn pentru a-si consuma bauturile, unde sunt inconjurati de o piscina infinita. Barul dispune de o selectie incredibile de vinuri, sampanii dar si cocteiluri.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu: