Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

9 sfaturi pentru o relatie fericita

Indragosteste-te din nou de el.
Asta poate parea o sugestie cel putin ciudata, dar nu e. Da-ti putin silinta si demonstreaza-i persoanei iubite ca vrei sa iti  continui viata alaturi de ea. Cu cat te comporti  mai mult ca o indragostita, cu atat mai mult vei  fi una.

Fa ca iubitul tau sa se simta iubit si sigur pe el.
Fa-l sa se simta iubit, in siguranta, apreciat alaturi de tine, sa simta ca poate sa vorbeasca orice cu tine, fara sa se simta judecat sau atacat. Spune-i lucruri frumoase, imbratiseaza-l, intreba-l daca e bine si saruta-l cu iubire.

Amintiti-va momentele frumoase pe care le aveti impreuna
Trateaza-l ca la inceputul relatiei, aminteste-i  lucrurile pe care le faceai cu el cand totul era la inceput, ba chiar ati putea face unele dintre ele din nou, astfel va veti aminti de ce v-ati indragostit unul de celalalt.

Ia decizii impreuna cu el
Nu decide doar tu singura, ci consulta-l, in felul acesta el va simti ca tu ai mare nevoie de el, de sfaturile lui, se va simti apreciat si util. Se va simti important si ca sfaturile lui sunt bune.

Fa-te frumoasa
Aranjeaza-te, fa-te frumoasa, ingrijeste-te. Nu merge pe principiul ca l-ai cucerit deja, e al tau, iar acum nimic nu mai conteaza. Acest lucru l-ar putea plictisi si va cauta in alta parte ce acasa nu gaseste, asta nu inseamna ca trebuie sa arati ca o actrita sau sa ai fata toata pictata.


Intareste legatura ta cu el
Cand un cuplu trece prin moment dificile trebuie sa isi aminteasca de clipele bune, sa-si aminteasca ca doar impreuna va trece mai usor prin incercari.


Nu cauta sa dai vina pe el
Sa ii cauti defecte sau sa dai vina pe el nu va folosi la nimic. Trebuie sa fiti constienti ca daca stati de vorba si cautati solutii, totul va fi mai usor, iar problemele vor disparea.

Accepta-l asa cum e, nu incerca sa il schimbi.
Sunt lucruri, in special la barbati, care nu se vor schimba niciodata, oricat ai incerca. Accepta-l asa cum e si ii vei dovedi ca il iubesti mai presus de orice incat il poti accepta cu micile lui defecte.

Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu: