Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

3 lucruri pe care le vor femeile de la barbati!

Credeati ca femeile sunt enigmatice? Credeati ca femeile sunt foarte greu de inteles? Va chinuiti sa va dati seama la ce se gandesc ele tot timpul? Nu trebuie sa va ingrijorati, mai sunt persoane la fel ca si dumneavoastra, nu sunteti singurul.

O femeie poate spune multe in linistea ei interioara in timp ce un barbat poate povesti ore in sir, si de fapt sa nu spuna nimic. Trebuie sa ascultati cu atentie si sa va dati seama ce vrea iubita voastra sa va comunice. Nu e cine stie ce filosofie, trebuie doar sa fiti sensibil cu ea. Mai jos v-am pregatit 3 lucruri pe care le cauta femeile la barbati. Citit cu atentie si poate le veti putea intelege mai bine!

Fiti sinceri
Sinceritatea este ceva foarte important pentru o femeie. Trebuie sa fiti curajosi si sa ii spuneti adevarul. Spre deosebire de dumneavoastra, acestea nu iarta atat de usor cand va prind cu minciuna. In schimb, daca ati gresit si totusi sunteti sinceri si va recunoasteti greseala, s-ar putea totusi sa mai aveti o sansa. Increderea unei femei se castiga greu, cu timpul, iar pentru asta trebuie sa fiti sincer si devotati. O femeie cauta un partener pe care sa se poata baza.

Ascultati-le
Daca sunteti in cautarea unei relatii serioase, va trebuie sa va dezvoltati capacitatile de "ascultare". Fiti mai atenti cu ele si ascultati-le cand au probleme, chiar daca de multe ori sunt lucruri minore pentru dumneavoastra, precum o unghie rupta, dar pentru ele este important. Nu trebuie sa le oferiti solutii, trebuie doar sa le ascultati. De fapt, ele nici nu cauta tot timpul raspunsuri, vor doar sa se descarce si au nevoie de cineva care sa nu le judece si critice, chiar daca poate au gresit. Lasati-le sa creeze o legatura emotionala cu voi.

Maturizati-va
Este cunoscut faptul ca femeile se maturizeaza mai repede decat barbatii. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa va asteptati tot timpul ca partenera dumneavoastra sa faca pe dadaca pentru ca si ea la randul ei are nevoie de un sprijin. O femeie are nevoie de un barbat matur, calm, echilibrat. Aratati-i unei femei ca puteti sa va controlati temerile si ca le puteti infrunta, aratati-i ca uneori puteti sa va luati anumite riscuri. O femeie adora sa stie ca se poate baza pe partenerul ei si ca nu el trebuie sa se bazeze pe ea.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu: