Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

10 minciuni pe care le spun barbatii

Conform ultimelor studii, s-a constatat ca barbatii mint mai mult decat femeile.

Minciunile vin in diferite marimi si forme, dar acestea sunt cele mai folosite. Daca mai stiti si dumneavoastra cateva minciuni clasice, va rugam sa le adaugati in comentarii, ca sa le stie toata lumea, si ca sa-l prindem pe Pinocchio.

1. "Nu ma uitam la ea" - E firesc sa nege ca se uitau la alta femeie. Vor protesta aducand argumente ca "pana sa imi spui, nici nu am observat ce sexy este".

2. "M-am lasat de fumat" - Cand incepi sa ii stresezi in legatura cu fumatul, vor incerca sa faca un sacrificiu pentru tine, dar nu vor rezista tentatiei si vor mai trage cate un fum pe ascuns, problema e ca femeile au un nas deosebit si simt fumul de tigara din haine.

3. "Doar cu tine am fantezii" - Cand viseaza cu cineva sau se afla in micul lor moment de placere vor declara ca se gandeau doar la tine. Dar pe cine vor sa minta? Pana la urma tu esti realitatea, macar in fantezie sa fie si ei cu altcineva. Cu toate ca, intr-adevar, in urma studiului au existat barbati fideli chiar si in vise sau in fantezii. (dar raaaar)

4. "Eram prea bun pentru ei, oricum" - este o minciuna folosita des atunci cand sunt concediati sau nu pot reusi intr-o anumita activitate pe care si-au propus-o.

5. "Stiu pe unde merg daca am GPS" - In vremuri stravechi, barbatii chiar si fara GPS spuneau ca stiu pe unde trebuie sa mearga, chiar daca nu aveau vreo idee. Acum ca au GPS-ul, considera ca nu au cum sa se mai rataceasca, dar de cele mai multe ori mandria este pur si simplu prea mare ca sa recunoasca.

6. "Nu pot sta fara tine nici macar o zi" - Fals! Cu cat pleci mai repede, cu atat incepe petrecerea mai repede, sau cel putin planurile pentru una.

7. "Nu dormeam, ma gandeam" - Nu prea le place sa fie prinsi dormind in timp ce lucreaza sau se uita la un film, deci va trebui sa stii ca asta e felul lor de a se scuza.

8. "Nu am uitat" - Aici chiar nu ii puteti blama. Barbatii fac foarte multe activitati in decursul unei zile, iar pe masura ce informatiile ii asalteaza, ajung sa uite din cele vechi spre deosebire de femei care reusesc sa tina minte ceea ce pentru ei se numesc "detalii". De cele mai multe ori se vor scuza, si vor veni cu o minciuna, dar chiar si asa, e un lucru pe care toti barbatii il fac, altfel nu ar mai fi barbati.

9. "Nu ma gandesc la asta tot timpul" - Aceasta e doar pe jumatate o minciuna. Se gandesc intr-adevar, dar nu chiar tot timpul, 75% din timp tot o fac, de obicei in pauzele de munca.

10. "Nu am pierdut par" - Cum ar putea ego-ul unui barbat sa se descurce cu pierderea parului? E ceva groaznic pentru barbat sa vada ca incepe sa cheleasca, si pana la urma, pentru cine nu ar fi?

Daca si dumneavoastra mai stiti minciuni clasice ale barbatilor din viata dumneavoastra, va rugam lasati-ni-le in comentarii.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu: