Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Merita sa mergem in Spania?


Spania mereu a fost considerata  o tara unde viata e mai buna, chiar daca poate chiria pare foarte mare, oamenii modesti isi pot permite sa aiba o locuinta deoarece si salariile sunt pe masura. 
Majoritatea spaniolilor nu detin o locuinta proprie, ci isi inchireaza fie o casa, fie un apartament pentru ca li se pare ca este mai convenabil, iar pretul mai acceptabil. De asemenea, mancarea in Spania este foarte ieftina, un om obisnuit isi poate permite sa manance ce vrea, ba chiar micul dejun si cina sunt luate la restaurant, de catre spanioli.
La cat de importanta e sanatatea pentru spanioli, acestia merg foarte des la control pentru a verifica daca sunt sanatosi, in felul acesta ei pot depinsta vreo posibila boala cat mai devreme. 80% din boli sunt depistate la timp, cele mai multe dintre ele fiind vindecate, iar rata mortalitatii scade progresiv.
Chiar daca economia este in criza, aceasta se mentine, iar traiul e inca decent. Inca se gasesc locuri de munca in Spania unde oamenii sunt bine platiti, un om modest isi poate permite sa plece undeva in concediu sau sa isi satisfaca micile placeri. In urma unor statistici, salariile in Spania variaza intre 500-3000 euro in momentul de fata, o mare diferenta daca tinem cont ca in Romania salariile sunt intre 400-2000 lei. Asadar, valoarea salariului acolo este aproape tripla.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu: