Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Femei de succes din mediul politic international


Primul ministru Gujarat si candidatul la pozitia de prim ministru Narendra Modi a spus ca ea este omul potrivit pentru a conduce tara deoarece este singur.
Motivul, revendicat de ea, este ca de cand nu are legaturi familiale, nu este nimeni care sa beneficieze de coruptie. Trebuie mentionat ca sunt rapoarte in care se spun ca Modi ar fi fost o data maritata, desi ea niciodata nu a vorbit despre acest lucru. In timp ce multe dezbateri au urmat recentul comentariu al lui Modi, India mereu ofera lideri care sunt singuri. Deci a fi singur este secretul succesului? O sa tragem o privire si asupra altor lideri care sunt singuri si ii dau dreptate lui Modi.
Jayalalithaa : Amma, cunoscuta si ca seful ministru al Tamil Nadu, si-a mentinut pozitia in birou de trei ori pana acum. Fost star de cinema, ea si-a facut populara tranzitia in politica prin anii 1980 si a fost prima femeie care a fost aleasa sa fie liderul opozitiea in Tamil Nadu.
APJ Abdul Kalam : Probabil cel mai puternic presedinte al acestei tari, APJ Abdul Kalam, Omul Racheta al Indiei, a jucat un rol vital in testul nuclear Pokhran. Omul de stiinta a primit de aseamana o gramada de premii, incluzand Bharat Ratna.
Atal Bihari Vajpayee : Conducatorul BJP si fostul prim ministru al Indiei este singurul politician care a fost ales pentru Lok Sabha din patru state diferite la timpuri diferite. Ela s-a retras in 2009, dar este inca considerat o figura importanta in BJP.
Mamata Banerjee : Prim ministrul din Bengalul de Vest, este prima femeie care a detinut postul in birou in acest stat, a fost numai una din cei 100 de oameni cu influenta in 2012 intr-un clasament al revistei Time. Ea a fost de asemenea si prima femeie numita Ministrul Transporturilor Feroviare.
Mayawati : Mayawati a detint patru mandate ca si prim ministru al Uttar Pradhes. Venind de la inceputuri umile - Tatal ei a fost un angajat al postei - Mayawati a fost cel mai tanar CM in Uttar Pradesh si a fost si prima femeie care sa conduca Dalit in tara.
CM = Chief Minister / Prim MinistruDistribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu: