Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Decizii in viata?

La un moment dat, viata ne supune unor incercari care ne obliga sa luam decizii importante, iar atunci incepe o adevarata drama in interiorul nostru. 
    
Stii acel moment in care doar tu poti intelege ce e in sufletul tau, cand nimeni nu te poate ajuta pentru ca nici macar nu isi poate imagina prin ce treci, cand te simti singur si indoiala te macina incetul cu incetul?  Ai vrea sa fie cineva acolo, pentru tine, sa iti spuna ca ai luat decizia corecta, dar parca niciun raspuns nu te-ar multumi in acel moment. Si poti cauta 1000 de motive care sa justifice alegerea facuta, dar adevarul e ca niciunul nu te convinge pe deplin.

Apare mereu aceasi intrebare “Cum ar fi fost daca…?”, si acel “daca”,  odata a depins de tine, tu ai decis ce vrei sa faci cu viata ta, iar timpul nu se mai intoarce, el trece si tu ramai cu aceasi intrebare.
       
E dificil! Cand trebuie sa iei decizia finala, sa decizi in sfarsit calea pe care o urmezi, nimeni si nimic nu te poate ajuta, uneori nici  inima ta, caci e impartita. Doua jumatati, doua cai.

Mereu decizile importante vor fi greu de luat, si desi avem impresia ca vom ramane mereu cu indoiala daca vom fi candva fericiti sau vom afla raspunsurile la intrebarile care ne urmaresc peste tot, in final raspunsul va veni, inca pana atunci tot ce ne ramane e sa asteptam gandindu-ne ca tot ce trebuie sa se intample, se va intampla.
  
Trebuie sa invatam sa luam
deciziile corecte pentru a avea o viata frumoasa, o viata fara indoieli care ne macina sau greseli ce nu mai pot fi reparate.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu: