Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Cum sa opresti timestamp pe WhatsApp

WhatsApp in cele din urma a introdus caracteristica de a opri timestamp-ul "Ultimele vazute" pe smartphone-urile cu Android. In timp ce aceasta a fost disponibila pentru telefoanele iPhone de ceva vreme, cei care poseda telefoane pe sistem Android se pot bucura de ea doar de acum.

Noua caracteristica nu este disponibila prin aplicatia "theWhatsApp" de pe Google Play Store (Magazinul Google Play) ci trebuie putin schimbate setarile. Aici sunt prezentati pasii care trebuie urmati pentru a opri timestamp-ul "Ultimele vazute" pe Android:

1.Asigura-te ca smartphone-ul tau are varianta de Android 2.1 sau una mai noua.
2.Intra in meniul setari si porneste "Download from Unknown Sources" (Descarca din surse necunoscute) in fila securitate
3.Intra pe "whatsapp.com/android/" si descarca fisierul APK (aplicatia)
4.Dupa ce fisierul s-a descarcat, apasa pe el. Iti va arata doua optiuni - "Package Installer - Instalare Pachet" si "Verify and Install - Verificare si Instalare"; alege prima optiune.
5.Vei fi atentionat ca aceasta aplicatie va face schimbari aplicatiei WhatsApp; accepta-le. Toate datele din aplicatie vor ramane la fel in ciuda schimbarilor.
6.Acum ca aplicatia WhatsApp a fost actualizata, selecteaza Setari apoi Account (Contul meu) iar apoi Confidentialitate. Vei vedea optiunea "Ultimele vazute" aici, cu trei optiuni - Toti, Contactele mele si Nimeni. Alege cea care doresti.

Retine: cand ii opresti pe ceilalti sa iti vada timestamp-ul "Ultimele vazute", deasemenea nici tu nu poti sa le
vezi pe ale lor.
Sub meniul confidentialitate, vei vedea de asemenea optiunile de restrictie a celor care care iti pot vedea fotografia de profil sau statusul.  Aceasta caracteristica este disponibila doar pe WhatsApp nu si pe iPhone.

Utilizatorii de iPhone care vor sa modifice setarile "Ultimele vazute'' trebuie sa urmeze acesti simpli pasi:
1.Deschide WhatsApp si intra la Chat Settings si selecteaza Advanced (Avansate)
2.Seteaza pe "Off" Last Seen Timestamp.

Odata ce vei schimba statusul la "Last Seen" pe WhatsApp pentru iPhone, nu vei putea sa o modifici din nou doar dupa 24 de ore. Pe deoparte, pe Android nu sunt atatea restrictii si poti schimba setarea de cate ori vrei in aceeasi zi.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu: