Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

7 sfaturi ca sa intelegi mai bine o femeie!

In urma unui nou sondaj, s-au constatat 7 metode prin care barbatii pot creste in ochii femeilor!

In primul rand, comunicarea ar trebui sa fie un punct forte pentru barbati, stim bine ca femeile adora sa fie ascultate. Daca doriti sa ii spuneti ceva unei femei, e preferabil sa ii spuneti fata in fata, iar daca asta chiar nu se poate, e mai bine sa ii trimiteti un mesaj, decat sa o sunati.

In al doilea rand, amintiti-va sa complimentati mereu o femeie, au nevoie din cand in cand sa vada ca sunt apreciate.
Cateva idei pentru dumneavoastra care va vor scoate oricand din incurcatura sunt: "Parul iti sta excelent in aceasta seara!", "Este o rochie noua?", "Te-ai descurcat de minune!".

In al treilea rand, nu trebuie sa fiti zgarciti daca doriti sa cuceriti o doamna! Prima intalnire este cea mai importanta, iar daca nu platiti dumneavoastra, s-ar putea sa nici nu o mai vedeti pe a doua. Nu trebuie sa va alarmati, dupa primele 2-3 intalniri doamnele vor dori sa imparta nota cu dumneavoastra, dar prima intalnire este cruciala.

Un al patrulea sfat este sa fiti organizati in tot ce faceti si totodata echilibrati! Nu este bine sa lasati prea mult de la dumneavoastra incat femeia sa decida totul, dar nici sa fiti prea autoritar!

Cinci. Cand faceti cadouri, incercati sa puneti si putin sentiment in ele, doamnele vor simti imediat daca darul este oferit din suflet, sau din complezenta.

La sfatul cu numarul 6, va recomandam sa fiti atent la aspectul dumneavoastra: fiti mereu ingrijiti si atenti la detalii, femeile observa aceste lucruri, chiar daca dumneavoastra nu vi se par mari filosofii. Cand iesiti cu ele la intalnire, imbracati-va frumos, cu "hainele bune", dar retineti: nu exagerati! Nu trebuie sa purtati costum, dar nici sa aruncati un tricou la nimereala pe dumneavoastra.

In ultimul rand, cand nu stiti ce faceti sau nu cunoasteti prea multe detalii despre subiectul pe care il abordati, in contradictoriu sau nu, e bine sa recunoasteti ca nu aveti dreptate. Nu numai ca veti beneficia de consideratia doamnelor, dar nici nu va veti face de ras!
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu: