Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Ce spune inaltimea ta despre tine?

Oamenii de stiinta au afirmat ca sindromul oamenilor scunzi exista cu adevarat. Dupa ultimele studii, oamenii scunzi au tendinta sa fie uneori paranoici, stresati si speriati de ceilalti.

Durata de viata
Studiile au demonstrat ca oamenii scunzi traiesc mai mult. Acest studiu s-a facut asupra 500 de barbati nascuti in perioada 1866-1915 pe insula Sardinia (Italia) iar cei care erau mai scunzi au trait cu aproximativ doi ani in plus fata de cei inalti. Studiile arata ca cei scunzi se vindeca mult mai repede iar inima lor pompeaza mai eficient. De asemenea, femeile scunde traiesc si ele mai mult decat cele inalte.

Inteligenta
Chiar daca oaenii scunzi traiesc mai mult, se pare ca oamenii inalti sunt mai inteligenti. Studiul a fost facut in anul 2006 la Universitatea Princeton si s-a descoperit ca trei copii inalti au avut rezultate mult mai bune la testele cognitive. Anul trecut, cercetatorii au descoperit ca acest lucru se produce de la nastere. Oamenii destepti vor prefera sa isi gaseasca un partener de viata mai inalt, astfel si copilul lor va fi inalt, respectiv inteligent.

Banii
Cercetatorii de la Universitatea din Sydney au comparat salariul a 20.000 de oameni si in urma rezultatelor au tras concluzia ca oamenii mai inalti sunt mai bogati decat cei scunzi.

Ambitia
Academicienii de la universitatile St. Andrews si Stirling sustin ca femeile scunde sunt mai putin ambitioase. Ele doresc mult mai tare sa isi intemeieze o familie decat sa isi formeze o cariera. Doctorul Miriam Law Smith sustine: "Barbatii sunt mai inalti decat femeile iar inaltimea trebuie sa fie un indicator de masculinitate fizica. Psihologia corpului controleaza psihologia mintii."

Parteneri mai buni de viata
Barbatii inalti castiga mai mult, sunt mai isteti si au mai multi copii - dar barbatii scunzi sunt niste soti mult mai buni. In cadrul unui studiu, o serie de doamne au fost rugate sa aleaga inaltimea ideala pentru tipul de relatii scurte si pentru tipul de relatii de lunga durata. In urma studiului s-a concluzionat faptul ca barbatii inalti sunt foarte buni pentru aventuri, dar nu si pentru relatii mai lungi. Doctorul Psiholog Nick Neave sustine: "Adevaratii lideri de "haita" tind sa nu fie oameni chiar atat de buni. Nu ii prea doriti in jurul copiiilor dumneavoastra pentru ca pot deveni violenti si eventual va pot parasi pentru altcineva."
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu: