Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Ce inseamna o casnicie fericita?

O casnicie fericita, spun cei mai multi, este una care nu are probleme serioase. Toate casniciile au partile lor slabe si partile lor tari, dar daca intr-o casnicie dispare elemental dinamic, ea se deterioreaza. Cuplul sot-sotie trebuie sa progreseze, nu sa se dizolve.

Adevarul este ca acolo unde sunt oameni, sunt si probleme. Fara acestea relatia nu ar mai fi relatie, ar fi doar o legatura plictisitoare, iar iubirea s-ar stinge usor. Pentru a putea vorbi despre fericirea intr-o relatie, prima data trebuie sa facem referire la ce inseamna fericirea pentru un om. Fericirea e baza principala, e tot ce are nevoie o persoana, in ciuda diferentelor, conflictelor si a temerilor.

O casnicie cere mult mai mult decat dragoste. Ea cere intelegere, respect, cunoastere, iertare, ascultare, sinceritate,fericire, apreciere, incurajare, libertate, responsabilitate, daruire, comunicare, dare mai ales o temelie bazata pe iubire.

 In primul rand trebuie continuata logodna, pentru ca focul iubirii sa nu se stinga. Continuati sa va indragostiti partenera sau partenerul in fiecare zi, cu mici atentii, cu dovezi de iubire, deoarece monotonia distruge casnicia.

 O casnicie inseamna decizia luata de doua persoane care isi jura iubire pe viata, se respecta si sunt alaturi unul de celalalt mereu, la bine si la rau. Iubirea dintre doua persoane poate fi masurata in sacrificiile pe care le facem pentru persoana iubita, pentru sprijinul pe care i-l acordam acesteia si pentru iubirea ce i-o
purtam, care creste pe zi ce trece.

 Intr-o casnicie trebuie sa invatam sa lasam orgoliul deoparte, sa fim supusi uneori, intelegatori tot timpul, sa ne sustinem perechea dar mai ales sa o iubim mai mult decat pe noi. Ea sa fie pe primul lor in viata noastra si oricand sa fim gata de orice sacrificiu pentru persoana iubita.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu: